Oxygen Blue

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και τις φίλες της σελίδας μας Μετεωρίτικοι Αντίλαλοι για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Στο ξεκίνημα της προσπάθειάς μας δηλώναμε ότι "είμαστε μια ζωντανή κυψέλη δημιουργικότητας και προσφοράς, που θέλει να μοιραστεί την αγάπη, το ενδιαφέρον και την φροντίδα για τα Μετέωρα και την ανάγκη να μην αλλοιωθεί και να μην παραποιηθεί η μακραίωνη παράδοσή τους και η διαχρονική ταυτότητα και μαρτυρία τους".
Λίγους μήνες μετά βλέπουμε αυτή την κυψέλη να μεγαλώνει και να μοιράζεται όλο και με περισσότερους από σας τούς πόθους, το μεράκι της και τις αναζητήσεις της.
Βλέπουμε την κοινή μας προσπάθειά να απλώνεται και να λαμβάνει πλέον και μία πιο ουσιαστική οντότητα με την ίδρυση του συλλόγου "ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ".
Ο σύλλογος αυτός παίρνει μορφή και ξεκινά αντλώντας από την δική σας υποστήριξη, την δική σας συμμετοχή και την δική σας συμμετοχή.
Σύντομα, αφού ολοκληρωθούν πρώτα οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες, θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές νέων μελών. Για την επικοινωνία μαζί μας λειτουργεί το info@meteoronlithopolis.gr
Πολύ σύντομα, επίσης, θα λειτουργήσει και ο διαδικτυακός μας τόπος http://meteoronlithopolis.gr/, όπου φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε σταδιακά όλες τις πτυχές αυτού του πολύτιμου και πολύπλευρου θησαυρού που λέγεται ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ και κατ' επέκταση του θησαυρού της παράδοσής μας, της πατρίδας μας, της ορθοδοξίας μας, της ρωμιοσύνης ολόκληρης.
Καλή συνοδοιπορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου